divendres, 6 de juny del 2008

Un viatge junts... (Picos de Europa)

Estimat Robert,
Avui, quart dia de viatge, i sembla una eternitat.
Un cop esmorzats, cap a la Ruta de Cares em anat a caminar (Caín-Picos de Europa).

Avui, caminant, he arribat a trobar una mica de pau, fins i tot me posat a cantar, em sembla que en Txema a estat content de veure'm així.
Les muntanyes ens envoltaven com inmesos gegants, impressionants, especialment magestuoses... els ocellets ens cantaven contents, i el soroll del riu, l'aigua que baixa, i ens acompanyava. El silenci, tu, jo i en Txema... el paisatge se'ns obria amb el seu color verd... el nostre verd tant espacial.

Aquests dies penso, que la teva obsessió per aquest color, a set un gran regal. El verd ens acompanya a tot arreu, i amb ell, notem la teva presència ben aprop.
Estimat germanet, gràcies per totes aquestes meravelles, i per, de tant en tant, donar-me un senyal... senyal de que ets aquí, amb mi, acompanyant-me amb aquest viatge, aquest nou descobrir.

De ben segur que aquesta escapada al final serà del tot espacial.


Demà serà un dia dur, un any i mig i sembla que encara estiguem aturats aquell maleït dia, però ser que tu estaràs aquí, i em donaràs forces per aixecar el cap i continuar observant les meravelles de la naturalesa que ens està oferint.

Un petó ben fort al meu angelet, que volant es desplaça a tot arreu, amb mi, i m'ajuda a fer el cor fort i mirar endavant.

Brígida

3 comentaris:

Anònim ha dit...

BRIGIDA I TXEMA
que contesta estic, veig aquest viatge ple de natura i amor us esta nant molt ve, veus BRIGIDA com en ROBERT DELDE AQUEST CEL BLAU t a companya , es aixi com emb de viure,viure amb tots els q uens estimen y emb ELLS al nostre costat SEMPRE . Disfruteu de tot aixo
qu ara teniu . UNA ABRAÇADA FEN FORTA....

Anònim ha dit...

BRIGIDA son l aiaia de la DUNIA
M EN DESCUIDAD DE DIRTE que si veus un ARC DE SANT MARTI, segú qu en ROBERT Y LA DUNIA serán allà dalt mirat vos.

sandra y cris ha dit...

Hola bonica!
Ja veig que tot està anant bé en aquest viatge, acompanyada d'en Robert! Ja m'explicaràs tots els detalls, allà on en Robert s'ha fet més present! Jo també t'escriuré explicant la trobada al Delta, ha estat molt intensa.
Un petò... Quan arribes??