dijous, 11 de setembre del 2008

30-08-08 Una sortida molt especial...


Per la Carme, la iaia de la petita Dunia.

Carme per fi ja tinc ordinador, me'l van portar ahir dia 10.

Vaig mirar les fotos que tenia a la meva càmera, i quina sorpresa... en veure la foto de les estrelles al mar, t'enrecordes?
Tu em vares dir, "mira Mercè, sembla que hi hagin estels en el mar"
Vaig fer un crit d'admiració, "que maco!"
i al veure la foto em va venir el record del dia que varem passar tant meravellos, tant tranquil, com a mi m'agrada... feia un dia esplèndid.
Al veure el mar com el vàrem veure, estic convençuda que els nostres estels estaven amb nosaltres, rien i sentin el que nosaltres sentíem a dins nostre. I per completar el dia, quan tornàvem cap a casa, vàrem trobar una posta de sol preciosa, que també la tenia dins la càmara.

Tant el mar, com el cel, aquell dia estaven amb nosaltres, i tu ja saps perquè.

Jo penso que tu i en Manel, vareu fer un esforç molt gran per compartir un dia tant especial, per això la vostre petita Dunia us va voler regalar aquest dia tant especial.

Moltes gràcies a tots dos.

Mercè i Jordi.

P.D. Carme, dona-li les gràcies a la teva germana, el teu cunyat, i el teu nevot Victor, per voler compartir part del seu temps amb nosaltres. Sous tots molt especials!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

MERCE, avui dilluns ving a la feina i ting una sorpresa, TU, estic molt contenta que ens pogem possar en contacte no sol els dilluns si no també cuan o nessessitem llegir avui el teu escrit ma fet recorda el día 30 d agost
pensava que seria diferent cuan dias enrerera pensava en aquet dìa però no va ser axí VA SER ESPECIAL GRACIAS A VOSALTRES. una abraçada fen forta fins aquesta tarde.